Prive Training of Small group training

Training die bij je past

Wil je graag je persoonlijke doelen behalen, en een uur lang aan het werk gezet worden met 100% persoonlijke aandacht? Dan zijn personal trainingen wat voor jou. 60 minuten lang is je trainer samen met jou bezig om te werken aan kracht, conditie en techniek. Je kan zelf aangeven waar je graag op wil trainen.
Dit kan variëren van bootcamp-trainingen tot kickbokstrainingen of volledige focus op conditie. Heb je blessures dan kan daar uiteraard rekening mee gehouden worden.

Vooraf stel je dit samen met je trainer (en uiteraard kan je tussendoor wijzigen als je graag ergens aan wil werken). Vervolgens plan je de dagen en tijden samen met je trainer in waarop jullie kunnen en willen werken.

Tarieven

Privé training kan in losse lessen worden opgenomen of in pakketjes

– losse privé training    60 minuten              €50,- per les
– pakket van 5 trainingen 60 minuten         €45,- per les
– pakket van 10 trainingen 60 minuten      €40,- per les

Pakketten dienen vooraf betaald te worden. Een vast uur per week inplannen is mogelijk.

Small Group  Training

Wil je graag met een groepje collega’s of vrienden samen een privé training volgen dan is dat uiteraard ook mogelijk. Je kiest zelf met hoeveel je komt en wat jullie doelen zijn tijdens de training. Small group training is mogelijk vanaf 50,- en afhankelijk van het aantal personen. Dit kan uiteraard ook op wekelijkse basis op een vast uur. Bespreek de mogelijkheden met de trainer

Je training wordt helemaal voor jou op maat gemaakt naar jouw wensen en mogelijkheden.

60 minuten lang intensieve 1 op 1 training