Kickboxtraining Beginners – Algemeen -Gevorderd

Beginners: Wil jij graag de basis van het kickboksen aanleren en jezelf verbeteren op technisch en conditioneel vlak? Dan is de beginners een leuke groep om te starten. Hier wordt je de complete basis van de sport aangeleerd en wordt er ook gecontroleerd gespard om je oefeningen in de praktijk toe te passen.

 

Algemeen: Deze trainingen zijn een leuke mix van niveaus. Of je nu gevorderd bent, niet meer tussen de beginners past of wedstrijdvechter bent, iedereen traint met elkaar. Natuurlijk houd iedereen rekening met het niveau van de trainingspartner. Respect voor elkaar is hierbij erg belangrijk. We houden de trainingen zo gevarieerd mogelijk  met een goede mix van kracht, techniek en uithoudingsvermogen. Uitgebreidere technieken komen aan bod en het tempo gaat omhoog. De basis zit er al in en nu wordt deze kennis uitgebreid en verfijnd. In combinatie met het sparren is dit een leerzame uitdaging. Check het rooster en kom meetrainen!

 

Gevorderd: Aan deze trainingen mag je alleen in overleg meedoen. Het niveau ligt hoog, er word veel gespard en al onze wedstrijdvechters trainen in dit uur. Wil je graag meedoen? Overleg dan met Marden of Aiven of dit past bij jou!