fitness leiden

Fitnessfaciliteiten Fitness Leiden
Fitness bestaat in feite uit twee onderdelen: cardio en krachttraining. Bij Kickboxcentrum Leiden bestaat de mogelijkheid om beide onderdelen uit te oefenen, zowel door middel van kickboksen en trainen met de fitness apparaten. Je kan onbeperkt gebruik maken van de nieuwste apparatuur in Leiden voor 9,50 per maand. Deze deal is te combineren met verschillende groepslessen en is ideaal voor studenten.

Cardio Fitness Leiden
Bij cardiotraining is het van belang dat je je hartslag op de juiste hoogte brengt. Voldoende cardiotraining in je fitnessschema zorgt ervoor dat je uithoudingsvermogen verbetert. Voor dit soort training zijn apparaten als de loopband, crosstrainer, hometrainer en roeiapparaat het meest geschikt. Om het beste resultaat te bereiken, is het vaak een van belang dat je cardio en krachttraining combineert. Let er wel op dat je voor je training een goede warming-up doet om blessures te voorkomen.

Kracht Fitness Leiden
Wanneer je krachttraining in je schema implementeert, richt je je op het trainen van je spieren. Hierdoor krijgen je spieren meer massa en zit je strakker in je vel. Het doel van veel mannelijke fitnessers is het verkrijgen van veel spiermassa, terwijl veel vrouwen juist niet “breed” willen worden. Toch is het ook voor dames van belang om toch de gewichten op te pakken, omdat je door de combinatie van krachttraining en cardio juist je doel bereikt. Of dat doel nu een strakker lichaam of alleen afvallen is, krachttraining is bijna altijd belangrijk voor een compleet fitnessschema. Het aantal herhalingen en de snelheid waarmee je de oefeningen uitvoert, maken het verschil in het resultaat. Vraag gerust om een schema om een idee te krijgen van wat het beste bij jou doel past.