Ladies Only training

ladiesonly1

Wil jij ook fit en sterk worden?

Wil je graag kickboksen maar voel je je fijner in een groep met alleen maar vrouwen? Dat kan! Gedurende de week geven we ’s morgens en ’s avonds bij Team Atlas ladies only trainingen. Check het rooster voor de precieze tijden. Dit zijn intensieve work outs die gericht zijn op het kickboksen. Techniek komt aan bod, afgewisseld met conditionele oefeningen, maar ook kracht vergeten we niet. Tijdens de ladies only lessen ligt er een extra focus op de B-B-B delen. Oftewel: Benen, Billen en Buik.
Het is een leuke dynamische groep en je kan met elk niveau aansluiten.

Kickboksen: tijdens de ladies kickbox lessen ligt de focus op het leren kickboksen/verdedigen en aanvallen.  Hier leer je de complete basis van het kickboksen. Er wordt tijdens deze lessen niet gespard! (technieken uitoefenen op elkaar). Wel oefen je tijdens deze lessen op de handschoenen en trapkussens verschillende stoot en trap technieken. Ook werken we aan ontwijken  en blokken van trappen en stoten

Bootcamps: Bij de bootcamps krijg je een complete full body work out. De bootcamps zijn heel divers en de focus ligt op spierkracht en conditie. Voor elke spiergroep zijn er diverse oefeningen die we doen, afwisselend gebruik van attributen of lichaamsgewicht. Ook wordt de conditie flink verbeterd. Voordeel aan de bootcamps? Je kan alles geheel op jouw tempo en niveau doen!