Corona info nieuwe maatregelen

UPDATE 14 JANUARI 2022

Beste leden,

Mooi nieuws om 2022 mee te starten, we mogen namelijk weer open!! Morgen, zaterdag 15 januari, verwelkomen we jullie weer bij Atlas. Er zijn gelukkig geen maatregelen in onze sportbranche en er kan dus zonder afstand gekickbokst en van de fitness gebruikt gemaakt worden. Ook zijn reserveringen niet nodig en daarmee zijn we ook niet verbonden aan tijdsloten.

Alle lessen zijn dus binnen en zonder afstand, m.u.v de zaktrainingen, die zijn coronaproof mocht je dat prettig vinden.

Het rooster vind je onder het kopje rooster op de website, check deze even goed want er zijn een paar kleine aanpassingen!

Wel moeten degene die komen kijken, informatie vragen of halen/brengen een mondkapje op en ook wanneer je niet actief aan het sporten bent!

Zien we jou ook snel weer in de gym?

Sportieve groet,

Team Atlas

UPDATE 19 DECEMBER 2021

Beste leden,

Helaas weer een klap en wij balen ontzettend dat we de deuren niet open mogen houden voor jullie in deze moeilijke tijd. Het is zo belangrijk om mentaal en fysiek fit te blijven, zeker in een pandemie waar gezondheid centraal staat! Helaas is er door de overheid voor gekozen om toch te sluiten. Dit jaar mogen we helaas ook niet met meerdere groepjes van twee naast elkaar buiten sporten, zodra dit weer een optie is gaan we weer bikkelen in de buitenlucht!

Wij hopen en vragen ook jullie steun deze komende maand zodat we in 14 januari met ons team weer de deuren kunnen openen.

Voor de jeugd zijn er gelukkig opties en mogen zij buitentrainen tot 17 uur!
Dit zal het rooster voor zowel de mini en maxi jeugd worden:

Maandag 16:00 parkeerplaats
Woendag 16:00 parkeerplaats
Vrijdag 16:00 parkeerplaats

We zullen de groep ter plekke splitsen tussen de trainers. Tot 18 jaar mag je meedoen dus als je niet meer in de maxi jeugd zat kan je wel komen trainen!

Neem je kickboksspullen mee ( als je een oude set handschoenen/scheenkappen hebt helemaal handig!)
Draag warme kleding
Goede buitenschoenen aan
Neem een tas met evt een droge trui mee

Wanneer het weer te slecht is om te trainen ( heel veel regen/sneeuw) zullen wij dit aangeven via de hoofdpagina op de website en instagram. Check deze dus bij twijfel even.

Vorige lockdown was er bij de dames behoorlijk animo om online lessen te volgen, dat zullen we weer gaan doen!
Dit zal via zoom zijn en instagram ( dan blijft hij 24 uur staan de workout en kan je deze in je eigen tijd doen)
De lessen zullen plaatsvinden op maandag om 18:00, woensdag om 18:00 en zondagen om 10:30.

De wachtwoorden voor de zoommeeting en de (gesloten) instagram pagina )zullen in de damesapp komen, zit je daar nog niet in? App me dan even op 0655817684 dan voeg ik je toe.

Heb je nog vragen? Dan kan je ons altijd mailen. De mail zal op maandag, woensdag en vrijdag gecheckt worden.

Hou je taai, geniet waar het kan van de feestdagen en we zien jullie in Januari weer om sterk te starten.

Hartelijke groet,

Team Atlas

UPDATE 28 NOVEMBER 2021

Beste leden, een nieuw rooster volgt op basis van de nieuwe maatregelen van het demissionaire kabinet. De gym moet helaas in een beperkte tijd open. Doordeweeks gaan we van 08:00-17:00 open en in het weekend 09:30 -17:00. Het nieuwe rooster vind je onder het kopje rooster.

Tevens is de QR code verplicht om te sporten. Heb je hier vragen over dan mag altijd even contact opnemen. Dit is een opgelegde maatregel en staat los van de persoonlijke visie van team atlas.

Wij hopen deze tijd sterk door te komen en iedereen nog te kunnen voorzien van veel sportplezier!

– Team Atlas

 

UPDATE 26 JULI

Beste leden

De zomerperiode is ook bij Atlas gestart. We doen dit jaar minimale wijzigingen aangezien we juist nu heel blij zijn dat alles kan en mag en daar volop gebruik van willen maken. Het lesrooster zal dan ook ongewijzigd blijven. Dit betekent dat je de hele zomer elke dag lessen kan volgen!

Wat wijzigt er wel?
Van 27 juli tot en met 26 augustus op de dinsdagen en donderdagen vanaf 17:00 geopend i.p.p 09:00 ’s morgens.

Op vrijdag 6 augustus en maandag 9 augustus zijn we eenmalig vanaf 15:30 geopend i.p.v 09:30.

Voor nu wensen we iedereen een fijne vakantie en veel sportplezier de komende tijd!

Hartelijke groet,

Team Atlas

UPDATE 23-06-2021

Beste leden,

Het gaat goed met de maatschappij en alles kan en mag weer, we zijn daarom ook heel blij dat we het merendeel alweer actief terug in de sportschool hebben gezien.
Sporten is gezond en hebben we nodig om ons mentaal en fysiek fit te houden dus mocht je nog twijfelen, kom weer trainen! We zijn 7 dagen per week geopend en het rooster is ook weer uitgebreid.
Ook hebben we een nieuwe ring en nieuwe zakken waardoor er nieuwe lessen aangeboden worden, vandaar deze e-mail met het huidige rooster met alle nieuwe lessen erop. ( zie einde e-mail)

Welke lessen zijn nieuw?

Booty Burn: Deze les is speciaal voor de dames. Op de maandag en woensdagavond is dit een intensieve work-out gefocust op de billen en benen. De training duurt 45 minuten en is prima te volgen na de damesles ervoor aangezien de oefeningen allemaal geïsoleerd zijn. Je kan op elk niveau instappen, de lessen zijn zo opgezet dat je zelf je uitdaging kan kiezen in oefeningen/zwaarte.

Agoge Zaktraining: Op de dinsdag en woensdagavond worden er zaktrainingen gegeven: Agoge style!
Agoge is de spartaanse opvoedwijze waarin uitdaging, discipline, hardheid en doorzetten centraal staan. Je traint op de zak tot het uiterste en verzwaard deze oefeningen door af te wisselen met attributen.
Deze zak work-outs zijn intensief en uitdagend en voor elk niveau toegankelijk.

Wat zijn de maatregelen met betrekking tot Corona?

Geen! We mochten de afgelopen weken al lessen aanbieden zonder afstand en tot 50 personen in een groep samenwerken. Dit betekent dus dat je optimaal en zonder zorgen gebruik kan maken van de sportschool. We verwachten uiteraard dat iedereen alleen gezond komt sporten. Wat er wel nieuw is, is dat het reserveringssysteem  komt te vervallen, je kan dus weer zonder reservering komen sporten!

Wedstrijden

De komende tijd hebben we heel wat gala’s op de planning staan! Voor nu zijn de gala’s nog zonder publiek/ met 1 persoon per vechter. Hopelijk veranderd dit snel en kunnen we weer allemaal komen supporten en genieten van een avondje wedstrijden. Tot die tijd zullen alle wedstrijden live gefilmd worden en via de Atlas Instagram uitgezonden worden. Op de dag zelf zullen we zo accuraat mogelijk aangeven hoelaat de wedstrijden zullen zijn. De komende Gala’s staan op de planning:

27 Juni -Den Haag
04 Juli – Brussel
10 Juli – Rotterdam
17 juli – Den Haag
1 Augustus – Den Haag

We houden jullie op de hoogte mocht er wel weer publiek toegelaten worden!

Mochten jullie nog vragen hebben dan horen wij het graag.

Hartelijke groet,

Team Atlas

UPDATE 17-05-2021

Beste leden,

Weer goed nieuws! De sportschool zelf mag weer open! Hier zijn wij heel blij mee en we willen jullie graag vanaf woensdag 19 mei om 09:00 weer allemaal ontvangen. Er mag een hele hoop maar er komen wel wat belangrijke punten bij kijken. Zo moet er bijvoorbeeld gereserveerd worden om binnen te trainen ( we moeten ons aan de max van 30. personen houden) en dient iedereen boven de 18 ook afstand te houden. In deze mail zullen we de mogelijkheden verder toelichten, komt het nieuwe rooster aan bod en zullen we de bijbehorende regels aanduiden. Wij hebben er in ieder geval weer heel veel zin in om samen met jullie aan de slag te gaan.

Wat veranderd er voor de jeugd?
De jeugd mag allemaal weer binnen trainen! Dit geldt voor de mini en de maxi groep. De uren blijven conform rooster hetzelfde.  De mini om 16:00 en de maxi om 17:00. Ouders kunnen helaas niet blijven kijken. Wel kunnen de ouders met fitness-abbo weer aan de slag. Wil je in de fitness gaan trainen dan graag reserveren via de website. We vragen de kinderen om zo veel mogelijk omgekleed te komen aangezien de kleedkamers gesloten dienen te blijven. Met heel lekker weer zullen we het zonnetje op zoeken en lekker buiten trainen. We vragen wel om alleen gezond naar de sportschool te komen, zonder corona klachten of in afwachting van testuitslagen.

Wat veranderd er voor de 18-27 groep?

In deze leefstijds-categorie mag er van de sportschool gebruik gemaakt worden. Je kan zelfstandig op de zakken trainen en van de zalen en fitness gebruik maken. Hiervoor moet je reserveren via het systeem op de website. Er dient tijdens en na je training afstand gehouden te worden. We vragen jullie om omgekleed te komen omdat de kleedkamers en douches dicht moeten blijven. De toilet kan wel gebruikt worden. Kom je voor een buitenles? dan reserveer je niet. Wil je daarna fitnessen? dan reserveer je voor daarna, zodat de gym vrij blijft en niet onnodig reserveringsplekken in worden genomen. Kom je voor de booty burn of zak traning dan reserveer je wel. We vragen wel om alleen gezond naar de sportschool te komen, zonder corona klachten of in afwachting van testuitslagen.

Wat veranderd er voor de 27+ groep?

In deze leefstijds-categorie mag er van de sportschool gebruik gemaakt worden. Je kan zelfstandig op de zakken trainen en van de zalen en fitness gebruik maken. Hiervoor moet je reserveren via het systeem op de website. Er dient tijdens en na je training afstand gehouden te worden. We vragen jullie om omgekleed te komen omdat de kleedkamers en douches dicht moeten blijven. De toilet kan wel gebruikt worden. Deze groep kan ook gebruik maken van de bootcamps, booty burn of zaktraining. Voor buitentrainingen hoef je niet te reserveren, voor de binnentrainingen wel! Hier wordt het gehele uur afstand gehouden.  We vragen wel om alleen gezond naar de sportschool te komen, zonder corona klachten of in afwachting van testuitslagen.

Algemene regels
– kleedkamers zijn dicht
– desinfecteer na gebruik het apparaat/attribuut
– doucheruimtes zijn gesloten
– binnen hou je afstand (boven de 18 jaar) voor, na en tijdens het trainen
– je kan alleen binnen trainen op basis van reservering
– de bar is gesloten
– Je komt klachtenvrij sporten
– Je bent binnen om te sporten, helaas is de bar gesloten.

Wij  zijn heel blij dat we woensdag weer kunnen starten! Bij vragen kunnen jullie appen naar 0655817684 of bellen naar 071-3018410 ( alleen tussen 16:00 en 20:00, vanaf woensdag is dit nummer weer helemaal bereikbaar)

Hartelijke groet,

Team Atlas

UPDATE 24-02-2021

Beste leden,

Allereerst dank voor jullie support door de afgelopen tijd heen, het zijn en waren bepaald geen makkelijke tijden maar er begint nu weer wat ademruimte te komen.
Bij deze een update omtrent de persconferentie van gisteravond. Voor ons heel goed nieuws: we mogen weer kickboksen! Dit voor de categorie tot 27 jaar. Het nieuwe rooster gaat in op 3 maart.
Voor de 27+ categorie, en daar mogen uiteraard ook alle fitnessers aan meedoen, zullen de 1.5m afstandstrainingen door blijven gaan ( de Bootcamps).
We zijn heel blij dat de overheid deze keuze heeft gemaakt om weer een stukje van de maatregelen te versoepelen. Sporten draagt echt bij aan je gezondheid en je immuunsysteem!

We hebben de lessen nog steeds in de categorie mini jeugd, maxi jeugd, kickboksen, boksen en ladies only.

Het rooster volgt zo snel mogelijk!

Als jullie vragen hebben horen we het graag! Reserveren is niet nodig! Wel vragen we jullie om alleen te komen trainen als je gezond bent. De gym zelf is vooralsnog gesloten dus omkleden/douchen is niet mogelijk. We zien jullie volgende week weer!

Met vriendelijke groet,

Team Atlas

UPDATE 15-12-2020

Beste Leden,

Helaas gister bij de persconferentie een wat mindere boodschap. 5 weken lockdown vanaf vandaag.  Dat vinden wij als sportschool zijnde heel jammer, zeker omdat ook mede door het sporten de veerkrachtigheid onder de leden bleef. Mentaal en fysiek fit blijven is zo belangrijk in deze tijden. Wij snappen de urgentie van de lockdown echter wel en snappen de keuze om een lockdown in te zetten ook. Wij hebben overlegd en zijn met een aantal oplossingen gekomen.

Allereerst hopen we heel erg op jullie steun en willen we jullie vragen lid te blijven als de situatie dat toelaat. Uiteraard begrijpen wij het ook als dat financieel niet haalbaar is, dan horen we dat graag en verzoeken we jullie om een uitschrijf-formulier in te vullen. Degene die ons willen blijven steunen: ontzettend bedankt. Dat waarderen wij heel erg.

Voor de jeugd:

Dan zijn er uiteraard wel wat mogelijkheden en voornamelijk voor de leeftijd 6 t/m 17 jaar. Die mogen namelijk door blijven trainen! Zijn wij hartstikke blij mee. De jeugd kan dan in ieder geval lekker blijven kickboksen. Deze lessen zullen wel buiten plaatsvinden en dat vraagt om wat aanpassingen. Belangrijk zijn de volgende punten:

– draag goede buitensportschoenen ( geen laarzen ed.)
– kleed je warm aan
– Ouders alleen afzetten en daarna weer vertrekken, het blijft een periode van lockdown dus kijken naar de trainingen is helaas niet de bedoeling.
– Neem je kickboxspullen mee
– We geven les zolang het weer dat toelaat, bij regen cancelen we de lessen. Hou daarom goed de website/insta/facebook in de gaten, daar zal max. een uur van te voren aangegeven worden of een les
gecanceld wordt.
–  Doordat we midden in de winter buiten trainen zijn we behoorlijk afhankelijk van het licht, de lessen zullen dus een uurtje eerder plaatsvinden volgens het volgende rooster:
Rooster kinderen tot en met 17 jaar
*Maandag:
16:00 -17:00 mini jeugd ( tot 12 jaar)
17:00 -18:00 maxi jeugd ( tot en met 17 jaar)
* Woensdag
16:00 -17:00 mini jeugd ( tot 12 jaar)
17:00 -18:00 maxi jeugd ( tot en met 17 jaar)
* Vrijdag
16:00 -17:00 mini jeugd ( tot 12 jaar)
17:00 -18:00 maxi jeugd ( tot en met 17 jaar)

Voor de overige leden ( kickboksers, boksers, fitnessers)

Voor jullie wordt het iets lastiger deze periode. We hopen dat iedereen gezond en veilig blijft. We gaan weer starten met een aantal online workouts via zoom. Deze lessen zullen van 18:00 tot 19:00 gegeven worden op de maandag en woensdagavond en om 10:00 op de vrijdagochtend. Dit zullen home workouts zijn die vanaf de tuin/woonkamer uitgevoerd kunnen worden. Intensief en pittig zodat we thuis toch nog in beweging blijven. De online lessen zullen door Eline gegeven worden.  Zoom kan je makkelijk gebruiken door de app te downloaden. Wij zullen elke keer ca. 5 minuten voor aanvang van de les het wachtwoord uploaden via onze workout insta: atlasonlineworkouts. Heb je geen insta, app dan even naar 0655817684 om het wachtwoord op te vragen. Let op: alle volgers van atlasonlineworkouts zijn verwijderd, zorg dat je dus opnieuw aanmeld als je mee wil doen!

Ook willen we jullie de optie bieden dat als je zelf door deze omstandigheden niet kan trainen, dat een broertje/zusje, kind, neefje/nichtje tot en met 17 jaar van harte welkom is om in jouw plaats te komen en aan de kinderlessen deel te nemen!

Mochten er vragen of opmerkingen zijn kan je altijd contact opnemen.
telefoon: 071-3018410 ( doordeweeks tussen 14:00 en 18:00)
whatsapp: 0655817684 ( dagelijks tussen 14:00 en 19:00)
e-mail: info@teamatlas.nl

Wij willen jullie vooralsnog, ondanks dit “speciale” einde van het jaar, hele fijne feestdagen wensen en we hopen jullie allemaal weer terug te zien op 20 januari volgend jaar! Hou het nieuws en onze kanalen goed in de gaten voor alle updates!

Stay safe en we zien jullie in 2021!

– Team Atlas

UPDATE 17-11-2020

Beste leden,

De corona maatregelen zijn (gelukkig!) weer versoepeld en we kunnen weer in groepen trainen. Dit motiveert veel meer om te gaan sporten en zet je ook aan om jezelf uit te dagen en je grenzen te verleggen. Zoals jullie de afgelopen weken gemerkt hebben is het pittig om zelfstandig te trainen, zeker als je de sport nog niet zolang beoefend. Wij hebben veel van jullie enthousiast en creatief zien trainen en daar zijn wij hartstikke blij mee dat iedereen zichzelf in deze rare tijd blijft motiveren en uitdagen.

Gelukkig kunnen we het weer samen doen want de groepslessen mogen weer! Al deze lessen vinden wel plaats op de gepaste afstand maar Marden, Aiven, Pablo, Jefflin en Eline staan weer klaar om jullie aan het werk te zetten. De regels omtrent corona blijven nog wel van kracht.  Belangrijk blijft dat je reserveert, niet te vroeg komt en op tijd weer vertrekt. Zo blijft er voor iedereen de mogelijkheid om veilig aan de les deel te nemen. Voor alle lessen zijn handschoenen nodig.

  • je komt alleen als je gereserveerd hebt
  • je blijft thuis als je ziek bent of symptomen hebt
  • je traint netjes op afstand van elkaar
  • je desinfecteert elke apparaat/attribuut direct nadat je het gebruikt hebt
  • je desinfecteert je handen bij binnenkomst
  • je volgt de regels van het RIVM wanneer je ziek bent

UPDATE 04-11-2020:

Beste leden,

Aan de hand van de persconferentie gisteravond (03-11) weer een aantal aanpassingen. Het goede nieuws blijft uiteraard dat de sportschool nog open is en we kunnen werken aan onze gezondheid in een veilige omgeving. Bij Team Atlas zullen wij zorgen dat er hygiënisch en verantwoord gesport kan blijven worden.  Wij blijven dan ook gewoon het reserveringssysteem hanteren zodat we onze maximale hoeveelheid leden niet kunnen overschrijden en kunnen bijhouden wie er op dat moment zijn geweest, zodat in geval van een besmetting we direct de juiste personen kunnen bereiken.

Wij zullen nog steeds in de tijd tussen de blokken de oppervlaktes reinigen zodat de gym weer schoon is voor de volgende groep. Van jullie vragen we dan ook om na het gebruik van elk apparaat het apparaat en met name de oppervlaktes waar de handen zijn geweest te reinigen.

Ook zal het voor de jeugd hetzelfde blijven. Zij kunnen in groepsverband blijven kickboksen en werken aan kracht en conditie. We hanteren het huidige rooster, onder de 12 hoef je niet te reserveren, daarboven wel. We hebben de groep van 5 tot 12 jaar oud en de groep van 12 tot 18 jaar oud. Hierin mag volledig gekickbokst worden.

Wat veranderd er?

Groepslessen worden vanaf 05-11-2020 niet meer gegeven voor iedereen boven de 18. Dit is voor minimaal 2 weken, dan komt er een nieuwe persconferentie en uiteraard ook een nieuwe update.
De overheid wil het contact verminderen om besmettingen en verspreiding te voorkomen.
De sportschool is wel gedurende de hele dag geopend (conform openingstijden) om zelfstandig, vrij te trainen. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van de apparaten, alle materialen, de zalen en de bokszakken. Wij adviseren ook de boksers en kickboksers om zelf te komen trainen. Er zullen altijd trainers aanwezig zijn die je tips/aanwijzingen en oefeningen kunnen geven. In deze crisis is het belangrijk mentaal en fysiek fit te blijven. Als je hier vragen over hebt of tips wil hoe je deze tijd door kan komen dan kan je ons uiteraard om advies vragen, we blijven het samen doen!
Je mag in groepjes van 2 (op 1.5m afstand) samenwerken, dus blijf gezond en spreek af om veilig en verantwoord te sporten met een sportmaatje.

Om zelf te trainen hebben wij een paar extra opties:

– Circuits zullen worden uitgezet in de grote en kleine zaal van 19:00 tot 21:00. Deze circuitjes kan je gedurende 20 minuten per tweetal volgen. Hierbij staat alles dus al klaar, inclusief uitleg zodat je een volledige professionele training kan volgen.
Trainingsschema’s  voor op de bokszak zullen klaar liggen bij de bar. Wij zullen een aantal verschillende opties aanbieden zodat je kan afwisselen in je training. Op deze schema’s zal een volledige bokszak work-out beschreven staan zodat je vollop kan trainen volgens aanwijzingen en oefeningen van de trainer. Zowel voor de kickbokser als voor de bokser. Deze schema’s zijn solo of per tweetal op te vragen.

Wat blijft hetzelfde?

– Reserveren blijft verplicht en we hanteren de max van 25 leden in de sportschool.
– Tijdens je work out houd je 1.5 meter afstand.
– Je blijft thuis als je je ziek voelt ( verkoudheidsklachten, hoesten, niezen, koorts en hoofdpijn) en volgt het protocol van de GGD.
– Als een van je gezinsleden of huisgenoten ziek zijn dien je ook thuis te blijven en het protocol van de GGD te volgen.

Wij vragen jullie begrip deze komende twee weken en hopelijk positief nieuws aan de eindstreep!

Met vriendelijke groet,

Team Atlas

____________________________________________________________________________________

Update Corona 13-09-2020:

Beste leden,

Naar aanleiding van de persconferentie van 19:00 hebben wij helaas slecht, maar onontkoombaar nieuws. Zoals een ieder van jullie waarschijnlijk al vernomen heeft zijn er een hoop aanpassingen gedaan die voor ons als sportschool, maar ook voor u als lid gevolgen hebben. Wij willen middels deze weg onze oplossingen kenbaar maken en vragen ook jullie begrip voor de situatie.

Het nieuwe systeem zal ingaan op 15 oktober om 09:00.

Wat zijn de regels?

– Alleen op reservering kan je bij Atlas komen sporten. Helaas heb je echt een reservering nodig om binnen te komen. Dit om te checken dat we niet over onze max. heen gaan en om te kunnen registeren wie er allemaal zijn op hetzelfde moment. De jeugd tot 12 jaar hoeft niet te reserveren. De fitness ouders mogen wel tijdens dat uur komen fitnessen, uiteraard op gepaste afstand.
– Kinderen dienen voor de deur afgezet te worden, alleen bij een proefles mag een ouder mee naar binnen lopen.
– Je kan helaas niet eerder komen dan je gereserveerde blok, en ook niet langer blijven dan je gereserveerde blok. Er worden ook geen uitzonderingen op gemaakt.
– Je gereserveerde tijd gebruik je om te sporten en niet om bij elkaar te zijn.
– Je komt omgekleed naar de sportschool, douchen en omkleden is niet mogelijk.
– De bar blijft gesloten.
– Afstand houden we ook tijdens het sporten.

Hoe pakken we het aan bij Atlas?

We gaan een vernieuwd Corona rooster hanteren waarbij we jeugdlessen hebben tot 12 jaar (met contact), jeugdlessen tot 18 jaar ( met contact). Voor de volwassenen gaan we zak en circuit trainingen geven die je veilig op afstand uit kan voeren. Deze zijn voor boksers en kickbokser en elk niveau toegankelijk. Buiten de lessen om kan je natuurlijk ook gewoon fitnessen, ook dit weer op 1.5 meter afstand van anderen, zorg dat je dus in ieder geval een apparaat afstand houdt. Het wordt iets statischer maar we vinden het belangrijk om gezond te blijven en te blijven bewegen, dus als we ons allemaal aan de regels houden zijn we hier zo snel mogelijk vanaf.

Wat moet je doen om te sporten?

Op www.teamatlas.nl vind je een reserveringssysteem, hierin kan je het tijdsvak dat je deel wil nemen reserveren. We willen dat het voor iedereen mogelijk blijft om te komen sporten dus vragen we je maximaal 5 x per week te reserveren.  Je klikt op het tijdsvak dat je wil reserveren, als deze vol is zal dit tijdsvak doorgestreept zijn en is deze niet meer beschikbaar. Je vult de benodigde gegevens in en geeft aan of je voor de fitness of voor een les komt.  Je kan per week reserveren, dit om te voorkomen dat iedereen ver vooruit gaat reserveren. Op zondag middag wordt de nieuwe week geopend om te reserveren.
Let op:  Als je reserveert maar niet op komt dagen en dus ook niet tijdig geannuleerd hebt zijn wij helaas genoodzaakt om kosten in rekening te brengen (5,-). Dit zodat de mogelijkheid om te sporten voor zoveel mogelijk leden toegankelijk blijft.

Wat is het nieuwe rooster?

Het nieuwe corona rooster staat op www.teamatlas.nl  onder het rooster kopje. Hierbij zijn de lessen dus onderverdeeld in jeugd, jongvolwassenen, afstand training volwassenen en afstand training ladies only.

Mochten er vragen zijn dan kan je altijd contact opnemen via:
e-mail: info@teamatlas.nl
telefonisch: 071-3018410
whats-app: 0655817684

Wij hopen op jullie begrip en hopelijk kunnen we er samen wat van maken!

Met vriendelijke groet,

Team Atlas