Groepsarrangementen

Bedrijfsuitje @ Team Atlas

Met collega’s, een boksclinic volgen, een bootcamp op locatie of een complete kickboxtraining? Bij Team Atlas is er de mogelijkheid om met (grote) groepen een arrangement te nemen en trainingen vanaf 1 uur te volgen. Ervaring is totaal niet nodig! Tijdens de training wordt de basis helemaal uitgelegd door een of meerdere trainers (afhankelijk van de groepsgrootte) en vervolgens toegepast door de deelnemers zelf. Tijdens de trainingen maak je dus op een actieve wijze kennis met het (kick)boksen en bovenal zorgen we voor een gezellige dynamische teambuildingsdag!  Conditie en techniek wisselen elkaar af. Mocht u specifieke wensen hebben kunt u dat van tevoren doorgeven.

Kinderfeestje @ Team Atlas

Wil jij ook een kickboxfeestje? Hard leren trappen, behendige stoten plaatsen en vooral veel plezier hebben? Tijdens je kickbox feestje zorgen wij voor een sportieve verjaardag waar je de basisbeginselen van het kickboksen aanleert. Een feestje is mogelijk vanaf 60 minuten. Je kan het zo gek maken als je wil, taartje erbij, diploma’s, wedstrijdjes, olympische kickboksspelen, er is een hele hoop mogelijk bij ons! Deelnemen kan al vanaf 5 jaar. Handschoenen, scheenkappen en overige attributen zorgen wij voor. Bij interesse kan je even bellen naar 071-3018410 of een mailtje sturen naar info@teamatlas.nl

Sportclinic @ Team Atlas

Wil jij met je jaarclub, hockeyteam, of vriendengroep een boks of kickboksclinic doen? Dat kan bij Team Atlas! Wij zorgen er voor in arrangementen vanaf 60 minuten dat jullie een complete (kick)boks work out ondergaan en als Rico en Badr naar huis vertrekken! We leggen je de basisbeginselen uit, doen conditieoefeningen en eindigen natuurlijk met een aantal rondes (vriendschappelijk) sparren. In overleg kan de training binnen of buiten plaatsvinden of op locatie! Wil je bij ons trainen dan kunnen we groepen tot 40 personen kwijt per keer! Heb je vragen neem dan gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Boek een gratis proefles of vraag een fitness dagpas aan

Vul je gegevens in om een gratis en proefles aan te vragen