Privé- en small group training

Training die bij je past

Wil je graag je persoonlijke doelen behalen, en een uur lang aan het werk gezet worden met 100% persoonlijke aandacht? Dan zijn personal trainingen wat voor jou. 60 minuten lang is je trainer samen met jou bezig om te werken aan kracht, conditie en techniek. Je kan zelf aangeven waar je graag op wil trainen.
Dit kan variëren van bootcamp-trainingen tot kickbokstrainingen of volledige focus op conditie. Heb je blessures dan kan daar uiteraard rekening mee gehouden worden.

Vooraf stel je dit samen met je trainer (en uiteraard kan je tussendoor wijzigen als je graag ergens aan wil werken). Vervolgens plan je de dagen en tijden samen met je trainer in waarop jullie kunnen en willen werken.

Tarieven

Privé training kan in losse lessen worden opgenomen of in pakketjes

Pakketten dienen vooraf betaald te worden. Een vast uur per week inplannen is mogelijk. Wanneer er meer dan een persoon deelneemt aan de privetraining komt er 10 euro per persoon bij.

Small Group Training

Wil je graag met een groepje collega’s of vrienden samen een privé training volgen dan is dat uiteraard ook mogelijk. Je kiest zelf met hoeveel je komt en wat jullie doelen zijn tijdens de training. Small group training is mogelijk vanaf 60,- en afhankelijk van het aantal personen. Dit kan uiteraard ook op wekelijkse basis op een vast uur. Bespreek de mogelijkheden met de trainer. Let op de tarieven zijn exlusief BTW!

Pakket Tijdsduur per les Prijs per les
Losse privé training 60 minuten €50,-
Pakket van 5 trainingen 60 minuten €45,-
Pakket van 10 trainingen 60 minuten €40,-

Boek een gratis proefles of vraag een fitness dagpas aan

Vul je gegevens in om een gratis en proefles aan te vragen