Trainers

Marden Smith – Mister Atlas

Marden Smith, of te wel Mister Atlas, is de hoofdtrainer en eigenaar van Team Atlas en runt al vele jaren met passie en plezier Team Atlas. Hij weet iedereen te motiveren tot het uiterste, ook als je echt niet meer kan, duwt hij je nog net dat stukje verder. De jeugd, volwassenen, boksers en wedstrijdvechters vallen allemaal onder zijn programma, zijn lessen zijn explosief, technisch en zeer doelgericht voor effectief leren vechten.

Naast de trainingen hier op de gym begeleidt hij ook elke keer onze wedstrijdvechters van begin tot eind, met topresultaten als gevolg!

Pablo – Mr. Discipline

Pablo geeft de beginnerslessen bij Team Atlas. Met een karate achtergrond staat discipline centraal. Tijdens zijn lessen krijg je haarscherp de basis aangeleerd. Hij fileert technieken en zal ze met geduld meermaals uitleggen waar nodig. Zijn lessen zijn een mix van discipline, respect en humor.

Aiven Sprang – The Godfather

Aiven Sprang is zelf een van de grondleggers van het Nederlandse kickboksen. In de jaren 80 stond hij zelf bij het wereldkampioenschap kickboksen in de ring. Zijn legendarische wedstrijdervaring leert hij nu aan de wedstrijdvechters van Atlas op de woensdag en vrijdag. Oldschool, gepassioneerd en keihard, dat is wat je van Aiven krijgt tijdens je trainingen.

Eline van Bodegom – Ladies Only

Eline is ooit zelf begonnen met trainen bij Marden en Lucien en sinds het Team Atlas is geeft zij alle dames kickboks- en bootcamptrainingen. Del essen zijn dynamisch, gericht op technieken en een extra focus op de buik, benen en billen. In deze lessen worden technieken aangeleerd en er wordt geoefend op het verdedigen. Deze lessen zijn zonder sparren!

Lucien Ceder – The Burpeeking

Lucien is al sinds de steentijd betrokken bij het boksen. Een bom aan kennis in de bokswereld. Hij wisselt techniek af met slopende conditie oefeningen en in de sportschool staat hij ook bekend als de burpee-king. Zelf is hij ook regelmatig actief in de wedstrijdwereld van het boksen als scheidsrechter. Van Lucien kan je op de donderdagavonden eindeloos leren!

Nick – Muay Thai Master

Nick geeft bij ons de Muay Thai lessen aan de jeugd en volwassenen. Al ruim 20 jaar is hij thuis in de vechtsportwereld en verliefd geworden op Muay Thai. Zelf meerdere malen in Thailand geweest om De Muay Thai wereld van dichtbij te bekijken en aan te leren. Respect, zelfvertrouwen en wijsheid heeft hij door al die jaren meegenomen uit de vechtsport en brengt dit ook graag op jou over. Een bekend gezicht in de vechtsportscholen in de omgeving en nu ook bij Atlas! Check het rooster voor meer informatie over de tijden.

Nick geeft zowel op binnen als buiten locaties privelessen. Dit is een mix van militaire, muay thai, fitness & full body trainingen. Deze zijn naast de groepstraingen die Nick verzorgt ook apart in te boeken!

Angelo Storm – Braziliaans Jiu Jitsu Master

Angelo Storm (Voorburg, 01-08-1983) had als kleine jongen al veel plezier in het beoefenen van diverse sporten, zoals zwemmen, korfbal,voetbal. Kickboksen en muay thai. Naast zijn liefde voor sport was Angelo zijn droom om later bij defensie te werken. Ondanks dat zijn moeder een sterke pacifist is zag ook zij in dat dit zijn roeping was. Inmiddels heeft Angelo dan ook 10 gediende jaren achter zich als beroepsmilitair bij de luchtmobiele brigade. Hier heeft hij diverse functies mogen bekleden, waarvan zijn laatste titel ‘groepscommandant’. Hierin was hij o.a. verantwoordelijk voor het mentaal en fysiek inzetbaar houden van zijn personeel.

Boek een gratis proefles of vraag een fitness dagpas aan

Vul je gegevens in om een gratis en proefles aan te vragen