Trainers

74236331_802573056863141_9173761823101419520_n (1)
pabloweb3
76619291_847632758986435_5942914937163612160_n
18644940_342174529530505_8548922430326833152_n
tri3

Marden Smith - Mister Atlas

Mister Atlas. Onze hoofdtrainer en eigenaar van Team Atlas!
Naast de kickboxtrainingen van de jeugd en volwassenen geeft hij ook onze boksers meermaals per week training. Jong en oud, beginners tot wedstrijdvechters iedereen is welkom en voor elk niveau heeft hij een uitdaging klaar staan. Hij weet iedereen te motiveren tot het uiterste, ook als je echt niet meer kan, duwt hij je nog net dat stukje verder. Elke training geeft hij met vol vermogen en enthousiasme. Naast het training geven hier op de gym begeleidt hij ook elke keer weer onze wedstrijdvechters van begin tot eind met top resultaten als gevolg. Marden doet altijd actief mee met de training, of dit nou om rondjes sparren gaat, pads-sessies, of sprintjes tijdens onze conditietrainingen in de duinen,  hij is er!

Pablo - Mr. Discipline

Pablo geeft bij ons alle beginnerstrainingen voor volwassenen en doet dat met een perfecte combinatie van geduld en inzicht. Voor iedereen is er een uitleg die op verschillende manieren gegeven kan worden. Of twee keer, en zelfs drie keer wanneer je dat nodig hebt. Pablo weet het niveau aan te passen aan wie hij voor zich heeft en deelt elke nieuwe techniek op zodat iedereen deze aan kan leren. Hij zorgt voor gezellige lessen, heeft een goed gevoel voor humor en maakt de stap om te kickboksen een stuk kleiner. Uitleg is strak en duidelijk en met een karate achtergrond balanceert hij discipline, kracht en conditie voor een complete training!

Aiven Sprang - The Godfather

Wie kent hem niet? Met voetsporen in de kickboxgeschiedenis (helemaal terug naar 1986!) is Aiven een bulk van techniek en kunnen en een waardevolle vechter in de vechtsportwereld. Ook Marden heeft terug in de tijd leren kickboksen van Aiven, hij was zijn allereerste trainer bij Houwaart! Oneindige kennis brengt deze man op je over. Altijd afwisselende lessen, veel sparren en wedstrijdbegeleiding brengt Aiven met zich mee. Op Woensdag en Vrijdagavond versterkt hij Team Atlas en bereidt ook hij de wedstrijdvechters voor op de ring.

 

 

Eline van Bodegom - Ladies Only

Eline geeft bij ons de Ladies only trainingen in de ochtend en avond. Dynamische trainingen waarin conditie en B(enen)B(uik)B(illen) centraal staan worden gegeven door Eline.  Naast pittige work outs is er ook veel ruimte voor een gezellige gesprek na ( niet tijdens 😉 ) de trainingen. Eline zorgt ervoor dat alle dames in alle niveaus, shapes & sizes mee kunnen trainen en hun eigen doelen kunnen behalen.  Zelf ooit bij Marden & Lucien begonnen met het kickboksen en boksen en nu zet ze zelf de dames van Team Atlas flink aan het werk in de Ladies Only lessen!

 

 

 

Lucien Ceder - The Burpeeking

Lucien is onze bokstrainer van de Donderdag. Een trainer die de tijd van de dinosaurussen nog mee heeft gemaakt en in alle jaren zo gigantisch veel kennis en ervaring heeft opgedaan, daar kan geen mens meer tegenop. Elke training is verrassend, dynamisch, slopend en een uitdaging voor elk niveau. Op de Donderdag avond wordt hij ook wel de “burpee-king” genoemd. Tevens is Lucien  ook actief als Scheidsrechter bij de NBB. Al met al is dit een bom van bokskennis die je niet wilt missen!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *