Onze lessen

Voor iedereen en elk niveau zijn er passende lessen. Bel of e-mail voor meer informatie of kom even langs! bel gerust voor een proefles!

Kickboxtraining Jeugd

Ook voor de jongste onder ons bieden wij kickbox en boks trainingen aan. Vanaf (in overleg) de leeftijd van 5 jaar hebben wij diverse trainingen gedurende de week. Discipline, gekoppeld aan een speelse en gevarieerde manier van training, zorgt ervoor dat de kinderen op allerlei manieren gestimuleerd worden. De lessen worden gegeven door gediplomeerde kickboksdocent(en) welke altijd de leeftijd en het kunnen van het kind in acht nemen. Alle trainingen worden door minimaal twee trainers gegeven zodat de training soepel verloopt en alle kids voldoende persoonlijk aandacht krijgen. Onder professionele begeleiding wisselen de kids techniek en conditie af en werken ze aan zelfbeheersing. Kinderen kunnen hier zowel hun uitlaatklep als wel hun rust in terugvinden. Een uitdagende, leerzame manier van bewegen dus!

Vanwege Corona is het helaas niet mogelijk voor de ouders om te blijven kijken.

Buiten de reguliere lessen organiseren we geregeld leuke activiteiten met de kinderen zoals Halloweenmiddagen, paintballen, lasergamen, film kijken, trampoline springen etc. Dit zodat de kinderen ook buiten de training om samen tijd kunnen doorbrengen!

Actie: Family abbo! Ouders kunnen voor 17,5- in de maand fitnessen tijdens de lesuren van de kinderen. Een ideale combinatie om samen actief bezig te zijn!

Kickboxtraining 13-18 jaar

Deze trainingen zijn een leuke mix van niveaus en leeftijd. Alle jongeren kunnen deelnemen aan deze trainingen. Of je nu gevorderd bent, niet meer tussen de beginners past of wedstrijdvechter bent, iedereen traint met elkaar. Natuurlijk houd iedereen rekening met het niveau van de trainingspartner. Respect voor elkaar is hierbij erg belangrijk. We houden de trainingen zo gevarieerd mogelijk met een goede mix van kracht, techniek en uithoudingsvermogen. Je traint met je leeftijdsgenoten in een leuke dynamische groep van jongens en meiden. Je leert trappen, stoten, sparren en maar ook zeker respect, doorzettingsvermogen en discipline.

Kickbox training Beginners – Algemeen – Gevorderd

Beginners: Wil jij graag de basis van het kickboksen aanleren en jezelf verbeteren op technisch en conditioneel vlak? Dan is de beginners een leuke groep om te starten. Hier wordt je de complete basis van de sport aangeleerd en wordt er ook gecontroleerd gespard om je oefeningen in de praktijk toe te passen.

Algemeen: Deze trainingen zijn een leuke mix van niveaus. Of je nu gevorderd bent, niet meer tussen de beginners past of wedstrijdvechter bent, iedereen traint met elkaar. Natuurlijk houd iedereen rekening met het niveau van de trainingspartner. Respect voor elkaar is hierbij erg belangrijk. We houden de trainingen zo gevarieerd mogelijk met een goede mix van kracht, techniek en uithoudingsvermogen. Uitgebreidere technieken komen aan bod en het tempo gaat omhoog. De basis zit er al in en nu wordt deze kennis uitgebreid en verfijnd. In combinatie met het sparren is dit een leerzame uitdaging. Check het rooster en kom meetrainen!

Gevorderd: Aan deze trainingen mag je alleen in overleg meedoen. Het niveau ligt hoog, er word veel gespard en al onze wedstrijdvechters trainen in dit uur. Wil je graag meedoen? Overleg dan met Marden of Aiven of dit past bij jou!

Ladies Only training

Wil jij ook fit en sterk worden? Neem contact met ons op.

Boksen

Wil jij graag leren boksen? Met boksen train je ontzettend veel spiergroepen, werk je aan je vechtskills en leer je discipline toe te passen op je sport. We hebben twee fantastische bokstrainers bij Team Atlas die je met de basis kunnen helpen maar ook voor de gevorderde bokser uitdagingen hebben.

De lessen bestaan uit een warming up met focus op voetenwerk, technieken en een stukje conditie. Tevens wordt er vaak afgesloten met sparren en buikspieroefeningen zodat je een complete workout hebt.

Agoge Zaktraining

HET LEVEN VAN EEN SPARTAAN STOND NADRUKKELIJK IN HET TEKEN VAN FYSIEKE UITDAGINGEN. VANAF KINDS AF AAN STAAT IJZEREN DISCIPLINE, UITHOUDINGSVERMOGEN EN MENTALE KRACHT CENTRAAL.

AGOGE, het Griekse woord voor opvoeding, trainingen zijn gebaseerd op de spartaanse levens en scholingswijze

De bovengenoemde elementen komen terug in de Agoge zaktraining. Je gaat op een intensieve, uitdagende wijze te werk om jouw grenzen te verleggen. Je werkt en je leert tot je niet meer kan. De zak wordt afgewisseld door pittige oefeningen op de plaats. Kom jij ook meetrainen? The Spartan way!

Let op: het is handig om buitenschoenen mee te nemen aangezien de trainer bij lekker weer het veld naast de gym gebruikt

Boek een gratis proefles of vraag een fitness dagpas aan

Vul je gegevens in om een gratis en proefles aan te vragen